Rulouri
Rulourile ofera o intimitate sporita, protejand proprietarii de privirile indiscrete ale curiosilor, atunci cand ferestrele sunt orientate catre strada sau spre o casa vecina. De asemenea poluarea fonica este redusa considerabil oferind un confort sporit.

Rulourile vin sa completeze ansamblul tamplariei PVC, oferind posibilitatea de a regla climatul din interior și ajutand la economisirea de energie. In sezonul cald rulourile sunt ca o barieră termică, care nu permite supraincalzirea spatiului interior. In anotimpul rece rulourile diminueaza pierderile de caldura, realizand o foarte bună izolatie termica.

Rulourile din aluminiu sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori, dupa viziunea si nevoile clientului si au rolul de a proteja fereastra de intemperii. Ele poseda, pe langa aspectul elegant, rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara.

Tamistef vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu 3 tipuri de rulouri:

Avantajele rulourilor

  • Protectia ferestrelor de intemperiile naturii
  • Asigurarea unui grad ridicat de intimitate împotriva privirilor indiscrete
  • Diminuarea pierderilor de energie, realizand o izolare termica buna.
Rulou suprapus

Rulourile suprapuse se monteaza peste tamplaria nou fabricata si se incadreaza impreuna cu aceasta in spatiul destinat ferestrei.Va oferim o gama variata de culori pentru caseta si lamelele ruloului, pentru a pastra designul tamplariei PVC si al fatadei cladirii.

Caseta de vizitare a rulourilor suprapuse se afla in interiorul incaperii, in partea de jos, pentru a facilita accesul rapid in interior. Pozitia casetei si deschiderea capacului de vizitare permit mascarea casetei atat la interior cat si la exterior.

Rulourile suprapuse ofera posibilitatea de montare a unei plase de insecte mobile in caseta. In cazul rulourilor suprapuse, plasa de insecte se monteaza in exteriorul perdelei de lamele si nu in spatele acesteia. Explicatia este aceea ca ruloul suprapus asigura un coeficient ridicat de protectie termica interiorului. Pentru ca aceasta protecție termica sa fie realizata, lamelele de aluminiu trebuie sa fie cat mai aproape de tamplarie.

Rulou exterior aplicat

Rulourile exterioare din aluminiu sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori, dupa dorinta clientului si au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in incapere. Tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate in timp deosebita, manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurandu-se facilitatea de actionare. Aluminiul, cu proprietatile sale anticorozive, vopsit in camp electrostatic permite o curatare si intretinere usoara precum si o utilizare indelungata.

Rulourile exterioare sunt destinate montarii pe tocul ferestrei si se adapteaza oricarui tip de tamplarie. Sunt usor de intretinut, au o rezistenta ridicata la vant, ploaie sau alte fenomene naturale.

Rulou din PVC

Rulourile din Pvc sunt cele mai economice filtre impotriva luminii, prafului, zgomotului si a variatiilor de temperatura. Sunt o soluție viabila pentru instalarea sistemului de umbrire pe tamplaria PVC. Lamelele si profilurile de ghidare sunt din PVC, caseta este din tabla zincata, iar actionarea este manuala