Glafuri

Glafuri de interior si exterior

  • Glafurile interioare au rol atat estetic definitivand practic fereastra dar si rol functional de protectie a peretelui.
  • Glafurile interioare pot fi in diferite nuante cu imitatii ale marmurei sau a unor nuante de lemn. Datorita suprafetei laminate exterioare sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si sunt usor de intretinut
  • Glafurile exterioare sunt din aluminiu si au rol atat de protectie zidului impotriva intemperiilor dar pot contribui si la imbunatatirea aspectului fatadei.
Glafurile interioare

Glafurile interioare intregesc ansamblul de tamplarie, avand un rol estetic de infrumusetare dar si un rol functional de protecție a peretelui. Pun in valoare finisajele si designul interior, creeaza o ambianta placuta si asigura o nota de bun gust fiecarei încaperi.

Sunt construite dintr-o placa PVC de o structură speciala, care le ofera o durabilitate indelungata, o protectie eficienta impotriva umiditatii si a socurilor mecanice. Va oferim o gama variata de culori pentru glafurile interioare cu camera, avand urmatoarele lațimi standard: 150 mm, 180 mm, 200 mm, 220 mm, 250 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm

Glafurile exterioare

Glafurile exterioare completeaza estetic si functional tamplaria PVC, oferind o protectie sporita la exterior impotriva fenomenelor naturale, prevenind infiltrarea apei meteorice in interiorul peretelui.Toate glafurile exterioare sunt din aluminiu, fapt care le ofera o rigiditate si o rezistenta ridicata. De asemenea sunt prevazute cu folie de protectie impotriva zgarieturilor care pot aparea din diferite cauze.

Sistemul deglafurii de exterior are ca rol principal protejarea eficienta a zidariei si a fatadei locuintei in zona tamplariei impotriva inghetului, a patrunderii apei si murdariei. Capacele laterale, ca elemente de inchidere, impiedica deteriorarea tencuielii zidariei la extremitati.

Glaful de exterior din Aluminiu are latimi cuprinse intre 110 mm si 360 mm, iar grosimea acestuia este cuprinsa intre 1,3 mm si 2,6 mm in functie de latimea acestuia.